Trivadi voor u

trivadi-voor-u-wolkje

Trivadi voor u

De focus van de telefoniemarkt lag te lang op het inkoopproces en het maken van ‘goede’ deals. Trivadi doet het anders voor u. Wij focussen op hoe telefonie in uw organisatie zou moeten werken, hoe het helpt uw doelen te bereiken, hoe het uw strategie ondersteunt, hoe gebruikers optimaal ondersteund kunnen worden in hun werkzaamheden. Wij werken vanuit de behoeften naar buiten en niet vanuit een product naar binnen. In de praktijk levert dit vaak een kostenbesparing op. Niet omdat de prijs scherper afgedwongen wordt, maar omdat alleen de producten worden afgenomen die u nodig heeft. Kortom, Trivadi beschouwt telefonie als onderdeel van uw organisatie. Vanuit uw doelstellingen zorgen wij dat alle gebruikers altijd en overal lekker werken. Wilt u eens vrijblijvend spreken over telefonie in uw organisatie? Bel 026-840 60 50 en wij zitten komende week aan tafel.

Uw voordeel met Trivadi

  • Onafhankelijk en objectief. Omdat wij wel de kennis, maar geen afspraken met productleveranciers hebben.
  • Actueel telefoniebeleid. Wij helpen u bij de implementatie van interessante ontwikkelingen én bij het up-  to-date houden van uw telefoniebeleid, zelfs als uw organisatie van nature minder flexibel is.
  • Sparringpartner. De mensen van Trivadi hebben allemaal naast zeer specialistische kennis van telefonie, directe ervaring met bedrijfsvoering en het aansturen van een onderneming.

 

Waarom Trivadi?

Wilt u weten waarom anderen voor Trivadi kozen?