Implementatie

Implementatie

Als het telefoniebeleid is bepaald, helpt Trivadi u bij het bepalen van de diensten die uw beleid effectueren. Uw grote voordeel? Trivadi is niet gebonden aan leveranciers van producten, dus wij staan u bij als onafhankelijk adviseur. Omdat het gaat om het implementeren van uw beleid, zijn de oplossing legio en volledig afgestemd op uw strategie.

Voorbeeld

Privé en zakelijk gebruik devices

Stel, uw wilt bestuurders of medewerkers de vrijheid geven om zelf te kiezen voor de apparatuur die bij hun wensen aansluiten. Dat kan door hen in de gelegenheid te stellen om te kiezen uit een aantal door de organisatie geselecteerde apparaten (Choose Your Own Device, CYOD) of door hun privétoestel ook zakelijk te gebruiken (Bring Your Own Device, BYOD). Trivadi zorgt voor het implementeren en beheren van de oplossing. Door te zorgen dat medewerkers goed bereikbaar blijven, vergoedingen voor medewerkers gefundeerd zijn en dat de toestellen beheerd en gerepareerd worden. Hebben diezelfde bestuurders of medewerkers een probleem? Wij staan 24/7 tot hun beschikking.

Veilig werken met vertrouwelijke bestanden

Stel nu dat een deel van de groep in een beveiligde omgeving documenten moet kunnen delen of digitaal moet kunnen vergaderen. In dat geval spelen veiligheidszaken een belangrijke rol. Toestellen die kapot of gestolen zijn kunnen gevoelige informatie bevatten die door Trivadi op afstand te beheren is. U wilt de informatie gewist hebben, maar de gebruiker wil zijn privébestanden bewaard houden. Wij faciliteren u en de gebruiker optimaal door privé- en bedrijfsgegevens apart te beheren. We redeneren dus zowel vanuit u en uw gebruiker en beheren ieders belangen optimaal. Een prettig idee.

Wilt uw weten hoe telefonie in uw specifieke situatie geoptimaliseerd kan worden? Bel 06 42 79 98 80 en wij komen vrijblijvend kennismaken om uw situatie te bespreken.

 
Terug naar diensten